Koncepti pranja
PredstavitevProdajni programKontaktPovpraševanjeKoncepti pranja
 
Tel.: +386 2 420 50 27
Fax: +386 2 420 50 28
e-mail: info@be-gre.si

BE-GRE d.o.o.

BE-GRE d.o.o.Paleta pralnih strojev Electrolux Lagoon™ se lahko uporablja:
• s posebnimi Lagoon™ produkti in pralnimi programi za občutljive tkanine (poslovne obleke) ali službena oblačila (z visoko vidljivostjo), vodoodporna oblačila (smučarski kombinezoni, posteljna pregrinjala, dežni plašči ipd.) in za obdelavo usnja.
• pri običajnem perilu in pri programih za standardne tkanine (rjuhe, prevleke za vzglavnike, odeje, posteljnina, prti, frotirne brisače…).

Prilagodljivost koncepta Lagoon™ ga dela primernega za vsa tržišča. Lahko se namesti v čistilnicah ali v hišnih pralnicah to je v domovih za upokojence, hotelih, stanovanjskih hotelih, gledališčih, operah, zabaviščnih parkih itd.

Takojšnji prihranek stroškov
S profesionalnim usposabljanjem vam mnogostranost opreme Lagoon™ omogoča čiščenje vseh vrst tkanin. To vam bo omogočilo nove možnosti brez potrebe po zunanjih čistilnicah. Sami boste lahko čistili: dekorativno blago, posteljna pregrinjala, posteljnino, odeje in podobno, za kar ste prej potrebovali zunanje čistilnice.

Sistem Lagoon™ je posebej dobrodošel v ustanovah za starejše ljudi, saj uporaba vode odstrani vonjave iz oblačil oskrbovancev.

V hotelih je sistem Lagoon™ lahko vključen v že obstoječo hotelsko pralnico, kar omogoča ponujanje hitrih, visoko kakovostnih samopostrežnih uslug strankam, za vse tipe oblačil in brez potrebe po zunanjih ponudnikih.

Brez potrebe po zunanjih ponudnikih bo povrnitev investicije hitrejša in vaš prihranek večji. Ponudite lahko popolno nego oblačil, poskrbite za obleko iz občutljivih, kombiniranih materialov, zaslužite več po zaslugi izdelkov, ki zahtevajo posebej skrbno obdelavo, čistite občutljive tkanine kot so npr. visokotehnološke, in končno, poskrbite lahko za vse materiale, ki sicer zahtevajo ročno pranje.

Preberi več (PDF)...

Pošlji to stran prijateljuDodaj med priljubljeneNatisni stran